Mis on liblikas treeningmasinas?

Mõnikord nimetatakse liblikasarte, liblikasarjad on jõutreeningjaam, mis suunab rindkere lihaseid. Liblika leidub tavaliselt jõusaalis, mitme spordisaalis ja iseseisva masinaga spordikeskustes. On kaks tüüpi liblikas masinaid, millest üks nimetatakse liblikas või pec-teki jaoks, teine ​​on lend.

Istuge püsti seisvas püsti, oma jalad korras põrandale. Asetage oma käsivarre käsikäppade vastu. Teie käsivarred peavad olema risti põrandaga ja teie õlavarred paralleelsed põrandaga. Pange kangi vastu piisavalt, et tõsteksid koorest välja. See on lähtepunkt. Kallutage massi vastu, kuni liblikas käed peaaegu puutuvad rinna ees. Hoidke oma rindkere kõrgusesse, ärge laske sellel ära langeda. Pause loendisse, seejärel aeglaselt algasendisse tagasi.

Liblikasjaama nimetatakse ka pec-tekijaoks. Nagu ülalpool kirjeldatud, asetsevad teie käsivars maapinna suhtes risti. Teist tüüpi liblikasjaama nimetatakse lihtsalt lendaks. Kuid erinevus on teie käe asendis. Lendu ajal on teie käed peaaegu täielikult pikendatud ja maapinnast paralleelsed, kui surute kaalu kokku. Liblikas on teie küünarnukist 90-kraadine painutus, asetades käsivarre vertikaalasendisse.

Liblikas ja lendavad mõlemad teie rindkere lihased. Need on isoleerimise harjutused, nii et liikumine toimub ainult ühes liiges – teie õlgadel. See hoiab rõhku oma rinnale ja kaotab teie tricepsi, mis on teie ülakeha tagumised lihased, kaasatust. Teie biceps, teie ülakeha lihased, aitavad lendu liikumise ajal. See on tingitud sellest, et teie käed on täielikult painutatud, mitte painutatud.

Kuigi “liblikat” ja “lend” kasutatakse sageli vaheldumisi, on need kaks eraldi harjutust. Liblikas liikumist saab teha ainult liblikas seadmega. Et hoida oma käsivarte vertikaalses asendis, on teil vaja käed. Kuid regulaarset sõita saab teha ka teist tüüpi seadmetega, nagu näiteks kaabli masin, hantele või takistusribale. Kuna kepp on liblika liblikas – teie käsi on painutatud – peaksite libistama rohkem liblikat kui lendama.

Liikumine

Tüübid

Funktsioon

Kaalutlused