Mis on jalgpallivälja sisemine kast?

Jalgpalliväljakutel on kaks võrgu ette erinevat lahtrit. Suur kast on karistusala – kriitiline ala, kus kaitsev meeskond saab karistada teatud karistuste eest. Väike sisemine kasti – väravaala – ebameeldivus ei mõjuta trahve, vaid muudab selle piirkonna taaskäivitamist.

Eesmärgipiirkond mõõdab eesmärki silmas pidades 6 kuni 20 meetrit. See jookseb eesmärgi rea pikkusest, laiendades postituste mõlemal küljel 6 meetrit mõlemal pool postitust, mõõdetuna postituste sisemusest. Sellest hetkest ulatub ala 6 meetrit põllule, mistõttu on tuntud ka kui 6-kohaline kast. Need read on lõpus ühendatud 20-kohalise reaga, mis täidab kasti.

Palli võib palli lüüa panna igas kohas kasti. Kui kaitsjad saavad siinjuures vapautta, saavad nad palli mängida kõikjal kasti sees. See on erand normist, kus mängitakse kohtulikku karistust kohapeal, kus rikkumine toimus. Kui solvava meeskonnaga määratakse eesmärgipiirkonnas kaudne vabavõte, võetakse see eesmärgi vastasele küljele 20-kohaline reas. Kicker peab joondama ebatäpsuse kohast paralleelselt.

Kuidas see mõõdab üles

Mis see kõik on?