Aktuaalne vitamiin seerumi kasulikkus ja mured

Saate saavutada C-vitamiini seerumi päevas, et hoida kortsud lahuses. Toopiline C-vitamiini seerum on õli- ja veepõhine kosmeetikatoode, mis tarnib kontsentreeritud C-vitamiini. C-vitamiini seerumid, nii apteekidest kui ka kõrgema klassi kaubamajadest, pakuvad kaht peamist eelist niisutavatele ainetele: kiire imendumine ja sügav tungimine . Need kaks tunnet loovad seerumite eripära – nende võime toota tulemusi vähem kui teistes toodetes.

Seerumid

C-vitamiini seerumid on spetsialistid, mis on välja töötanud suurema vitamiini C sisalduse saavutamiseks. Kuigi see valem on õli- ja veepõhine, on see loodud õlivaba tekstuuri jaoks. Tegelikult kirjeldatakse seerumeid sametse viimistlusega. Kuigi valemid ei jäta õline viimistlus, võib intensiivne valem ärritada tundlikku nahka. Inimesed, kellel on tundlik nahk, peaksid otsima C-vitamiini seerumit, mis on spetsiaalselt nende nahatüübile mõeldud.

Kollageeni tootmine

Kollageen on organismis loomulikult olemas. See on meie naha kõhnuse eest vastutav. Vanusega aga hakkab kollageeni tootmine aeglustuma. Aktiivsed C-vitamiini seerumid võivad stimuleerida kollageeni tootmist. Lisatud kollageen võib vähendada ja vältida vananemise märke, nagu kortsud. Valige aktiivse koostisaineks kas askorbiinhappe või L-askorbiinhappega vitamiini C seerumid.

Päikesekaitse

Dr Oz Mehmeti sõnul pakuvad C-vitamiini seerumid teatud kaitset UV-kiirte eest. Kuid C-vitamiin on nõrk päikesekaitsekreem ja seda tuleks kasutada koos traditsioonilise SPF-iga. Samuti on C-vitamiin parandada mõningaid päikesekahjustusi, nagu värvimuutus ja peened jooned. See on C-vitamiini seerumite tugev antioksüdantsed omadused, mis põhjustavad vananemise märke ja vanusepikkuste vähendamist.

Naha särama

Aktiivsed C-vitamiini seerumid võivad kergendada vananemispiirkondi ja hüper-pigmentatsiooni või naha värvuse muutumist. C-vitamiini seerumid toimivad loodusliku pleegitava ainena ja kergendavad silma all silma, sealhulgas vanusepiirkondi ja tumedaid ringe. Lisaks naha valgendamisele võivad toopilised C-vitamiini seerumid vältida päikesekahjustusega seotud kerget punetust. Dr. Ozi sõnul võib toopiline C-vitamiin isegi vähendada päikesepõletatud naharakkude arvu.

Puudused

C-vitamiini seerumi suurim puudus on ebastabiilsus. Valgus ja õhk võivad denatureerida aktiivseid koostisosi ja muuta need kasutuks. Sel põhjusel soovitab dr Oz kasutada paikset vitamiini C seerumit, mis pakitakse läbipaistmatutesse ja õhukindlatesse mahutitesse. Samuti pidage meeles, et koostisainena C-vitamiiniga märgistatud toodetel ei pruugi olla aktiivset C-vitamiini. Enne toote ostmist kontrollige koostisaine märgistust.