Milline on erinevus vadakuvalgu ja lihaste ehitaja lisandite vahel?

Astuge peaaegu igasuguse jõusaali või tervise toidukauplusesse ja leiad hulga valgu-pulbreid ja lihaste ehitajaid, mida saate rutiinit tõhustada. Kui soovite luua lihase ja lihase tervise, võib teil olla kiusatus proovida ühte nendest toodetest. Kuid kindlaksmääramine, milline neist on teie vajadustele kõige parem, võib olla hirmutav. Vadakuvalk on looduslik toode, samal ajal kui lihaste ehitajate lisandid sisaldavad tavaliselt mitmeid laboris toodetud või ekstraheeritud koostisosi.

Umbes vadakuvalgu kohta

Tootjad toodavad vadakuproteiinist keedetud piima vedelast jäätist. Selles vormis eemaldatakse kohupiim ja jääkvedelik on pingestatud, veetustatud ja pulbrina pulbristatud. 100-protsendilise vadakuvalgu pulbrid sisaldavad ainult valku ja minimaalseid täiendavaid koostisosi. Maitsestatud vadakuvalgud võivad sisaldada magusaineid ja lõhna- ja maitseaineid. Vadakuvalgu portsjon sisaldab 80-110 kalorit, sõltuvalt brändist.

Muscle Builder Supplements

Lihaste ehitaja lisandid tulevad mitmes vormis. Pulbrid hõlmavad tavaliselt erinevaid valke – sealhulgas soja-, kaseiini- ja vadakupulbrist lisatud aminohappeid, magusaineid, süsivesikuid ja täiendavaid vitamiine ja mineraalaineid. Lihaste ehitaja lisamulber võib sisaldada kuni 350 kalorit ühe portsjoni kohta. Samuti võite leida lihaseid sisaldavaid toidulisandeid nagu eelsegu segatud pulbrid koos sarnaste koostisosadega. Pillid, mis lubavad lihaseid hoida, sisaldavad tavaliselt mitmesuguseid aminohappeid ja muid aineid, nagu kreatiin, mille eesmärk on soodustada lihaste kasvu.

Vadakuvalgu eelised

Võite võtta oma treeningutena vadakuvalku, kuna valgud seeditakse kergesti ja aminohappeid kiiresti töödelda, et parandada ja kasvatada. Kuid te ei pea piirama vadakuvalgu kasutamist teie tööpäevadel. Kui proovite kaalust alla võtta, võib see olla tervislikule suupistele, kuna valk aitab teil end pikemaks ajaks täis ja leevendust vähendada. Kasutades vadakuvalku, võib ka aidata terve lihasmassi tugevdamist eakatel, kes vananedes kaotavad lihase, mille tagajärjel kahjustatakse igapäevast funktsiooni. Vadakuvalk pakub ka immuunsust suurendavaid omadusi.

Muscle Builder Täiendus Näidustused

Võimenduse entusiastid, kes soovivad lihaseid üles ehitada ja võita massi, võivad valida lihaste ehitaja täiendused. Valkude kombinatsioon võib aidata teil kergelt lihaseid üles ehitada, ja ekstra kalorid võivad soodustada anabolismi või lihaste kasvu. Täiendavad tootjad võivad ka väita, et nende tooted aitavad teil kiiremini taastuda ja rasva põletada. Kui te ei läbiks range tugevuskõvera režiimi, pole lihaste ehitajate täiendused ilmselt vajalikud.

Toidu- ja ravimiamet ei reguleeri toidulisandeid, nii et te võtate neid omal vastutusel. Enne mis tahes toidule lisamist konsulteerige oma arstiga, kuna need võivad teie ravimitega või haigusseisunditega kokku puutuda. FDA poolt pole tõestatud või kontrollitud lihaste ehitaja lisandeid. Mõned lihaste ehitamise lisandid, sealhulgas steroidid ja inimese kasvuhormoon, võivad olla otseselt ohtlikud, põhjustades kardiovaskulaarset tüsistust, liigesevalu ja elundi kahjustusi.

Kaalutlused