Kaalujälgijad lumekatete jaoks

Lumekuulid on külmad, magusad ravimid, mis on müügil karnevalide ja kontsessioonide juures. Jää on peamine koostisosa, millele on lisatud maitsestatud siirupit. Kaalukontrollijad valivad tihti jäätise jääkoos, sest nad on rasvavabad. Lumikukikega seotud probleemideks on see, et lumikukoonis olevate kalorikoguste arv ja seega Weight Watchersi punkti väärtus sõltuvad tootes kasutatava siirupi kogusest ja tüübist.

Identifitseerimine

Lumekoojad on saadaval kas eelnevalt valmistatud külmutatud palli või värske raseelu jääl, mis on asetatud paberukoonesse või vahtpolüstüroos. Mõlemat tüüpi koostisained on ühesugused: jää ja lõhna- ja maitseaine siirup.

Portsjon

Lume koonuse kaalujälgijate osakaal on erinev, kui jääle lisatakse lõhna-ja siirupi kogus. Ühe lume koonusel on ligikaudu 1 tass raseeritud jää 3-4 oz. Lõhna- ja maitseaine siirupit valas üle selle. Kaaluvedajate punktid pärinevad lumikukesele lisatud siirupi kogusest. Jää on punkt-tasuta toit.

Punktid

Üks lume koonus varieerub vahemikus 2-5 kaalujälgijate punktid sõltuvalt lisatud siirupi brändist ja kogusest. Kaalujälgija punktväärtus 1 oz. Lõhna-ja maitseaine siirupi on 1 punkti või umbes 66 kalorit, vastavalt Hawaiianshavedice.com. Lõhna-ja maitseaine siirupi punktväärtus pärineb süsivesikute suhkrust, lume koonuses ei ole kiudaineid ega rasva.

Kaalutlused

Lumikukoonuses on võimalik langetada kehakaalu jälgija punkte, valides suhkruvaba maitselisandi siirupi. See vähendab punkti väärtust 0-le, kuna enamik suhkruvabu siirupi on alla 1 kalorri kohta. Siirupist. Suhkruvabast siirupist tingitud negatiivne külg on see, et paljudel markidel on õhuke konsistents ja maitse.

Hoiatus

Kontsessioonivarustuses müüdavatel lumikukestel võib olla üle 4 oz. Lisatud lõhna-ja söövitavast siirupist, sest väljapanekud muudavad magustoidu ilma mõõtmiseta kiiresti. Küsige pool toodetavas koguses siirupit kalorite ja kaalujälgijate punktide vähendamiseks.