Parim lõõgastavate igemete suuvee

Sülg hoiab mikroobide kolooniaid kontrollides. Ilma piisava koguse sülgita võivad igemehaigusi põhjustavad mikroobid suudavad koloniseerida, aidates kaasa igemete eemaldamisele. Suuveed, mis sisaldavad karmaid kemikaale nagu naatriumlaurüülsulfaat või alkohol, aitavad vähendada teie toodetud sülje kogust. Seetõttu on looduslikud või orgaanilised suuveed soovitavad.

Tavalised lõksud

Kukkumislambid ei ole alati tingitud igemehaigustest. Kui märkate, et teie igemed langevad, proovige kõigepealt hambaid harjama kaks kuni kolm nädalat. Suurem osa tagasilaskanlastest inimestest teatab, et nende igemed taasenevad pärast seda, kui nad hakkavad hambaid harjama kergemini. Kui teie igemed on ikka veel tagasi, osta looduslik suuvee. Suuvee sidumine loodusliku hambapastaga, kuna mitut tüüpi hambapasta sisaldab aineid, mis vähendavad teie toodetud sülje kogust.

Kust osta

Paljudel tervise- ja looduslikel toiduainete kauplustel on looduslikud suuveed. Korrapärased toidupoed võivad varuda ka mõnede looduslike hambaraviinobjektidega. Kui kõik muu ebaõnnestub, saavad võrguteenuse pakkujad, näiteks Amazon.com, hambaravi esemed. Maine Tom, Jason Natural ja Tea Tree Therapy on tavalised kaubamärgid, mis on saadaval tervise- ja looduskaupade kauplustes ja veebis.

Kulud

Looduslikud suuveed ei ole kallid, kuigi need maksavad rohkem kui tavalised suuveed. Looduslikud suuveed hinnaga alates $ 3 kuni $ 6 24 oz. Pidage meeles, et kui soovite tellida veebimüügiettevõttel, võite olla vastutav sellega seotud laevandus- ja käitlemiskulude tasumise eest.