Parim lastekindad

Lastele parimad suusakindad pakuvad kahte asja: isolatsiooni ja kaitset. Kvaliteetne suusakindel tagab lastele sobiva isolatsiooni, et hoida oma käte soojas, kui kulutad tunnid väljaspool nõlvadel. Otsige polüesterkangast, mis soojendab käsi ilma teiste kangaste suurte osakesteta, mis võivad takistada paindlikkust ja liikuvust. Valige välimised kangad, mis on veekindlad ja kaitsevad märja, sulanud lume eest, samal ajal võimaldades lapse kätele hingata.

Tavalised lõksud

Paljud vanemad ostavad sageli suusakindlaid, mis sobivad just randmel. Oluline on vaadata kindaid elastsete randmetega, mis ulatuvad randast kaugemale. See võimaldab lapsel laiendada kaitset oma suusajakke all, vähendades lumelaua sisselaskmise tõenäosust kindadesse; lapsed võivad vanemad sundida ostma stiilset, moetavat ja erksavärvilist suusakindlust, kuid paljud parimad suusakindad ei pruugi olla Kõige moes. Nende stiilide ja tootemarkide hulgas peaksid vanemad valima lastele mõeldud suusakindlaid, mis võimaldavad käte paindlikkust, nii et laps saaks kõige paremini oma suusakeskusi alla kallakutel kasutada.

Kust osta

Laste suusakindaid saab osta kaubamajadest, suurte kastide jaemüüjate ja spordikaupade kauplustest. Kuigi nendes kauplustes on saadaval paljud kaubamärgid ja stiilid, on teie lapsega suusakindlustuse paari jaoks kõige paremini saadaval spetsiaalne suusakauplus. Spordis poodides saate valida paljude kaubamärkide ja stiilide valiku järgi ning hoida töötajaid, et nad oleksid tootega hästi kursis ja saaksid soovitada oma lapse vajadustele parimaid suusakindlaid.

Kulud

Laste suusakindad võivad sõltuvalt stiilis ja brändist hinnast erineda, hinnaga alla $ 10 kuni rohkem kui $ 75 paari kohta. Kõige odavamad suusakindad ei pruugi olla nimi-kaubamärgiks ega ka ilmastikukindel kangas, nagu näiteks niiskus-wicking fliis ja veekindel Gortex. Kõrgekvaliteedilised lastejalatsid, nagu Spyder Whistler Gore-Tex, on valmistatud mitte ainult kõrgema kvaliteediga kangast, vaid ka muudest elementidest, nagu näiteks reguleeritavad randmepaelad ja ninapesu. Oma lapse jaoks kallimate suusakindlustuste ostmisel peaks teie investeering põhinema sagedusel ja tasemel, millega teie laps suusad.