Ideaalne kaal jalgpallurile

Vabaaja jalgpalli mängijad tulevad igas kujus ja suuruses. Kuigi mängus kõrgemal tasemel, on mängijatel väga sobiv kehaehitus, lihaseline ja lihaseline, ilma et see oleks liiga kõhn või liigselt lihaseline. Professionaalsed meeste ettepoole ja aeg-ajalt naissoost, näiteks endine USA naisettevõtja Brandi Chastain, ei kõhkle pärast stsenaariumist oma särgi pisaratamist, sageli esitades täiuslikku kuus-pakk abs ja märgatav puudumine flab.

Jalgpalli mängijate BMI

Vastavalt 2006. aasta FIFA meeste maailmameistrivõistluste ülevaatele, on enam kui üheksa kümnest eliidi jalgpallimängijast keharaskuse indeks, mis jääb tavapäraseks. Lõuna-Florida ülikooli Athletic Training Education Program eddison Cantor ja Jeff G. Konin läbisid 32 meeskonnast pärit 736 mängija numbrit. Nad leidsid, et 92 protsenti mängijatest langes normaalse kehakaaluga indeksi ulatuses vahemikus 20 kuni 24,9 – praktikas oli normaalne kehamassi indeks ideaalse kaaluga. Tavaline kaaludevahemik mängijale 5 jalga 9 tolli pikkune on 136-169 naela.

BMI vahemik positsiooni järgi

Maailmapanga mängijate uuring näitas ka 1 protsenti mängijatest alakaalust, 6 protsenti ülekaalulisest ja 1 protsenti rasvunud. Kui positsioonist küsitletud, langes väravavahi tavapärasest 85 protsenti ajast, kusjuures 14 protsenti oli ülekaaluline. Seevastu kaitsjad olid 93 protsendi normaalse vahemikku 6 protsenti ülekaalu, keskpallitöötajad 94 protsenti normaalne 5 protsenti ülekaalu ja edasi-tagasi, 92 protsenti normaalne 5 protsenti ülekaalulised. Autorid soovitasid jätkata uuringuid, milles võrreldakse BMI toimivust ja naiste professionaalsete mängijate BMI-numbrite väljaselgitamist.

World Cup vs Major League vs College Players

Konin ja tema USF kolleegid laiendasid oma uuringuid, et võrrelda maailmameistrivõistluste osavõtjaid Suur-League’i jalgpalli, USA tipptasemel professionaalide liidril ja Big East konverentsil asuvatel kolledžite mängijatel. Kõigi tasandite (kolledž, professionaalne ja rahvusvaheline) keskmine mängijatel oli 23-24 kehamassiindeks, välja arvatud MLS väravavahid, keskmiselt 25,2.

Kaalu olulisus

Jalgpalli treenerid ja andekate skaudid otsivad võtmeomadusi, mis edukalt kõrgel tasemel jalgpalli jaoks edu tagavad, ütleb Alan Nevill ja tema kolleegid Wolverhamptoni ülikoolist. Nevill leidis, et Inglismaa ülemise kuue meeskonna professionaalsed jalgpallimehed olid pikemad ja kergemad kui vähem edukate meeskondade mängijad. Ka kaal võib ennustada ka suuremat edu jalgpalli sportlastele teatud kohtades, kuna väravavahid ja kaitsjad on tavaliselt raskemad kui keskpallid ja edasi.

Jalgpall ja keharasv

Tüüpilisele meelelahutuselemendile olulisem kui BMI on keha rasva protsent, märkige endised jalgpalliprofessionaalid eksperdi jalgpallis. Kehakaalu üleliigne piirab teie liikuvust mängul, kus mängijatel peavad mängu alguses igal etapil tavaliselt astuma, jooksma, joosta ja suutma 5 kuni 7 miili. Luis A. Moreno ligi pooled vanuses 9-14 aastat vana ja 2004. aastal Saragosas asuvas kolleegides tehtud uuring näitasid, et keharasv oli jalgpalli mänginud poiste hulgas oluliselt madalam, mis tõenäoliselt viitab sellele, et jalgpalli mängimine sulab Ekstra kilod.